lrdag d. 21. juli 2018
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Med antikt tog fra Palma de Mallorca til Soller

Har du lyst til at nyder Mallorcas natur uden at sidde bag rattet på en bil, kan det anbefales at tage toget – Tren de Soller – fra Palma de Mallorca til Soller. Eller den modsatte retning. Toget er et antikt tog, der roligt baner sig vej gennem Sierra de Tramuntana bjergene. Undervejs kommer du igennem naturskønne dale, over bjerge og bakker og igennem 13 tunneller. En af tunnellerne er knap 3 km lang.

Strækningen mellem Palma de Mallorca og Soller er 27,3 km lang og taget ca. en time. Toget kører 4-5 gange dagligt. En af afgangene er en speciel turist afgang, der gør stop undervejs, så du kan tage billeder. Tager du turen fra Palma de Mallorca til Soller, kan du ved endestationen tage en antik sporvogn videre til Port de Soller.

Det antikke tog kører på en tog strækning fra starten af 1912, og når toget kører igennem den uspolerede natur, føler du, at du er kommet tilbage i tiden. Det antikke tog fra Palma de Mallorca til Soller er helt klart en oplevelse værd.

Læs mere om det antikke tog Tren de Soller.

4 kommentarer

1 Randi's Tanker { 31. January 2011 kl. 13:16 }

Avstanden fra Las Palmas til Soller er nok meget lengre enn som beskrevet her. Det går heller ikke tog denne strekningen. Derimot går et vakkert antikk tog fra Palma de Mallorca til Soller 🙂

2 Lotte { 20. July 2011 kl. 20:21 }

Ja, kan i så få rettet teksten i menuen “Antikt tog Las Palmas-Soller”
Las Palmas ligger som bekendt på Gran Canaria 🙂

3 Bruno Nielsen { 9. September 2012 kl. 10:09 }

Hvordan var togruten i 1982, dengang var toget vel ikke elektrificeret, men med lokomotiv og uden tunneller ?

4 admin { 12. September 2012 kl. 12:01 }

For mig ser det elektriske tog gammelt ud, så det har nok også kørt i 1982.