onsdag d. 22. august 2018
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Cykel på Mallorca – for alle med hang til jernheste

Mallorca er en rigtig cykel-ø og mange, både professionelle og motionister fra hele Europa, kommer til øen for at få lårmusklerne trænet. Mallorca har et 1200 km stort vejnet, så det er bare om at komme op på jernhesten.

Mallorcas varme klima gør hele året til cykelvejr, selvom mange nok vil finde sommeren for varm til at træde i pedalerne. Derfor er det at foretrække at cykle om foråret på Mallorca. I højsæsonen er der desuden mange flere biler på de små veje.

På cykel på Mallorca finder du sværhedsgrader for alle cyklister. På nordøen finder du bjerge, der kan give enhver sved på panden, og midt på øen finder du flade strækninger, hvor alle kan være med. Hvis du vil cykle øen rundt er et godt tip, at begynde på sydøen og cykle mod uret. Så kan du nemlig nå at få benene i træning, inden du når til nordøens bjerge.

På Mallorca har du mulighed for at leje cykler overalt, og de mange hoteller og Fincaer rundt omkring på øen gør det muligt altid at finde et sted at overnatte. Desuden er der flere klostre rundt omkring på øen, hvor du kan overnatte, og hvor der ofte er køkkenfaciliteter til rådighed. F.eks. kan du leje cykler og bo her: http://cyklermallorca.dk/

Ønsker du ikke selv at planlægge din cykelrute, er der på Mallorca så småt ved at blive lavet afmærkede cykelruter. På disse ruter kører du på mindre veje, og undgår derfor at møde alt for mange biler. Se eksempler på cykelruter

5 kommentarer

1 Mads Nielsen { 1. January 2012 kl. 10:01 }

Hej

Cykling på Mallorca lyder som en fed mulighed, er der nogen der kender et selskab eller andet der laver cykelrejser til Mallorca. Gerne både med planlagte ture, og mulighed for selv at udforske øens ruter.

– Mads

2 Kenneth Carmohn { 22. March 2012 kl. 19:29 }

Hej Mads
Fandt du noget omkring planlagte ruter på Mallorca?
– Kenneth

3 Ann-Dorrit { 26. April 2012 kl. 11:25 }

Har været afsted på cykel et par gange. Prøve at se dette.
http://www.cykelstig.dk

4 Simon Serbian { 25. June 2012 kl. 10:41 }

Ved I, hvor man lejer gode racercykler på Mallorca. Vi skal tæt ved Palma.
/ Simon,

5 Søren Madsen { 15. September 2012 kl. 20:13 }

Jeg har en kammerat, der har anbefalet mig et relativt nystartet sted: http://cyklermallorca.dk
Jeg har været i kontakt med ejeren Poul, og det virker til at være et godt sted for både overnatning og cykelleje. Jeg har booket begge dele i november, glæder mig allerede!