onsdag d. 22. august 2018
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Grotter og drypstenshuler på Mallorca

Mallorca er kendt for sine mange grotter og drypstenshuler, og du finder mere end 300 små og store af slagsen. Man kan langt fra komme ind i alle drypstenshulerne, men flere af de største er åbent for turister. I en del af drypstenshulerne er der sat belysning op, der gør, at du virkelig kan se, hvilket imponerende naturfænomen grotterne er. Flere af grotterne har også musikshows.

3 besøgsværdige Mallorca drypstenshuler og grotter:
De største og mest kendte Mallorca grotter og drypstenshuler ligger alle på det østlige Mallorca.

Coves del Drach
Den mest kendte grotte på Mallorca er Coves del Drach eller Dragegrotterne. Dragegrotterne ligger nær byen Porto Cristo og er en af Mallorcas største attraktioner. Du kan komme på guidet rundtur i Dragegrotterne, hvor du finder Europas største underjordiske sø.

Cuevas del Hams
Drypstenshulen Cuevas del Hams er berømt for sine anderledes klippeformationer og en underjordisk sø. Også her kan du komme på guidet tur, og nyde det imponerende syn som grotterne er. Cuevas del Hams ligger nær Porto Cristo.

Cuevas de Arta
Grotten Cuevas de Arta ligger ud til vandet nær byen Capdepera på det nordøstlige Mallorca. Indgangen til Cuevas de Arta er noget helt specielt, idet den ligger på et lille plateau højt over havet. Grotterne er 300 meter dybe, og enormt flotte.

1 kommentar

1 bjarne { 5. November 2011 kl. 20:57 }

Hvis man ikke gidder spanske vagter (guider) med lommelygter der siger “videre, videre, videre, fart på, få barnet til at tige stille, osv”, og hvis du ikke gidder en skyhøj entre, i en turistfælde, så tag til cuevas de campanet nær inca. Prisen er lav, guiden taler flere sprog, der er tid og ro til at se grotterne… men der er ingen lille sø med en lille båd med et lille 2 mands “orkester” der spiller musik 🙂