mandag d. 25. marts 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Ferie på Mallorca

Ti gode grunde til at holde ferie på Mallorca
Mallorca.dk har her lavet den ultimative Top ti liste over gode grunde til at holde ferie på Mallorca. Hvis du synes, at der mangler en anbefaling i Top ti listen, så tilføj den venligst via kommentarfeltet nederst på siden.

1. Strandene

Mallorca ferieFind din egen favorit; du har mere end 100 forskellige strande at vælge imellem, når du holder ferie på Mallorca, lige fra den brede sandstrand, hvor du kan dase under parasollen dagen lang, mens ungerne hygger sig i strandkanten, til den lille stump klippe, hvor der kun er plads til to, der kan lide hinanden. Kun en ting, har de fælles – Middelhavets krystalklare vand.
Læs mere om strande på Mallorca

2. Restauranterne

Mallorca ferieKast dig ud i et orgie i frisk fisk og skaldyr på havnen i Palma de Mallorca eller på de små restauranter i Can Picafort. Eller besøg et af de nye gourmettempler, der findes på den mondæne nordkyst. Eller bestil et udvalg af traditionelle retter fra et typisk mallorcinsk landkøkken og del dem mellem jer, så du får smagt på det hele, når du holder ferie på Mallorca.

3. Shopping i Palma de Mallorca

Mallorca ferieShopping er dyrt og eksklusivt omkring Avenguda Jaume III, ungt og hipt i Carrer Sindicat, i gågadebutikkerne omkring Carrer Sant Miquel eller sammen med husmødrene i markedshallen på Mercat L’Olivar. Når du holder ferie på Mallorca kan du også shoppe ude på landet – olie i Caimari, vin i Binissalem, sko i Inca, appelsiner i Sóller, eller den lokale bagers bedste mandelkager.
Læs mere om Palma de Mallorca

4.Vejret

Mallorca ferieMallorca vejret forkæler dig med sol fra en skyfri himmel 220 dage om året og den årlige gennemsnitstemperatur er tæt ved 20 grader. Og havet, ja det ligger i flere måneder om året et godt stykke over 20 grader, så husk solcremen på din Mallorca ferie.
Læs mere om vejret på Mallorca

5. Vandreture

Mallorca ferieDu kommer tæt på Mallorcas skønneste natur, når du bevæger dig ad smalle stier i bjergene med duften af vild rosmarin i næseborene og udsigt til Middelhavet. Vælg dit eget vandretempo på din ferie og glæd dig. Ved det næste pas eller efter den næste stigning, før eller siden står bonden eller hans kone klar til at række dig et svalt glas friskpresset orangejuice.

6. For hele familien

Mallorca ferieStrande og swimmingpools kan sagtens fylde dagene ud for mindre børn, men en tur til et af øens mange badelande sætter ekstra fart på en Mallorca ferie. Også for større børn og voksne. Prøv fx Aqualand Magaluf, Hydropark i Port d’Alcúdia og endelig Aqualand El Arenal.

Læs mere om vandland på Mallorca

7. Clubbing

Mallorca ferieTito’s, Abraxas, BCM står øverst på clublisten, men den er lige så lang som natten, lige så stort som drinkskortet og lige så varieret som musikken. På din Mallorca ferie kan gemme dig blandt tusinder andre i kæmpeclubber eller glide i et med den intime stemning i en bar under åben himmel. Eller hoppe på Palmas natbus og shoppe fra sted til sted indtil solen står op.

8. Mallorcas markeder

Mallorca ferieFølg efter de lokale og se, hvor vejen fører hen. Mindst en gang om ugen pakker de lokale cykler og biler væk fra landsbytorvet og stiller boder op med mallorcinske specialiteter, billig beklædning, legetøj, keramik og læder, ja selv en levende høne eller et brægende får kan du få med hjem fra din ferie.
Læs mere om markeder på Mallorca

9. Kulturen

Mallorca feriePå din Mallorca ferie kan du glæde dig sammen med mallorcinere, når Real Mallorca slår modstanderne på hjemmebane. Eller filosofere over de mystiske rester efter Mallorcas mennesker anno 3000 f.Kr. Du kan se Miró og endnu mere moderne kunst, glæde dig over Gaudí i katedralen eller danse med, når der er fest og optog i gaden.

10. Masser af kvalitet for pengene

Mallorca ferieDu kan sagtens finde slagtilbud, der giver dig en billigere ferie, men på Mallorca er kvaliteten. Hvor finder du ellers en ferieø, der har 100 års ekspertise i at tage godt imod turister? Lavprisfly hver eneste dag og med garanti et hotel, der passer dig. Det er bare om at vælge.

Rejser MallorcaFind en billig ferie på Mallorca

Mangler der noget på listen?

Hvis du synes, at der mangler en vigtig oplevelse på Mallorca i vores top ti liste, så er du velkommen til at tilføje dit eget bud i kommentarfeltet nedenfor. Så viser vi din anbefaling her på siden. Tak for hjælpen.

39 kommentarer

1 Kirsten Winther { 7. August 2008 kl. 08:07 }

Hej,
Mener der er noget delefin show i nærheden af Palma!?
Vi skal rejse til Mallorca d 17 Aug og ville mægtig gerne tage børnene ind og se dette show, såfremt det altså eksisterer. Dog har jeg ingen info kunne finde.

MVH

Kirsten Winther

2 Bethina { 13. August 2008 kl. 18:07 }

Hej Kirsten

Marineland ligge i Costa d’en Blanes et par km vest for Palma, børnene synes det er rigtig godt. Se deres hjemmeside http://www.marineland.es/marineland/mallorca

God ferie!
Bethina

3 tine aage { 2. September 2008 kl. 09:32 }

Er der nogen som ved hvordanjeg får fat på vandrekort over soller området inden jeg kommer til mallorca?

Hilsen
Tine

4 Jette Møller { 20. October 2008 kl. 17:37 }

Hej
Jeg vil gerne vide mere om vandreture på mallorca i området omkring bjerget Galatzo.
Med venlig hilsen
Jette Møller

5 Hej Jette { 7. November 2008 kl. 15:22 }

Du efterlyser oplysninger om vandreruter på Mallorca. Kender du denne hjemmeside: http://www.conselldemallorca.net
Her finder du forskellige forslag til vandreruter på Mallorca. Du kan downloade dem alle sammen som pdf’ere. Dog ved jeg ikke om der er vandreture omkring Galatzo, men det kan du selv tjekke ud. Håber du du får en god ferie på Mallorca.
Hilsner
Timme

6 HENNING { 23. November 2008 kl. 07:14 }

Vær flink at fortæl hvordan jeg får billige golffee på Mallorca – spec. Andratx. Og hvad er billigt i forhold til almindeligt – og hvordan får jeg det?
Jeg skal også bruge buggy.
Med venlig hilsen
Henning

7 admin { 24. November 2008 kl. 10:51 }

Hej Henning,
Du finder en opdateret liste over Green Fees på Mallorca 2009 på denne hjemmeside. Her kan du danne dig et overblik over prisniveauet.

Du er også velkomme til at læse vores egen side om Golf på Mallorca.

Venlige hilsner
Redaktionen Mallorca.dk

8 Morten { 11. January 2009 kl. 00:38 }

Jeg har ledt en del efter pay and play lignende (par 3) golf baner på Mallorca, men syne sikke rigtig jeg kan finde noget. Er der nogen der kender til dette?
Tak.
MVH
Morten

9 Anne Correll { 14. February 2009 kl. 11:43 }

Skal muligvis til byen Sinau. Er det nemt at komme rundt derfra med bus. Tænker på strand og shopping.

10 Martin Børger { 28. April 2009 kl. 22:01 }

Hej

Er der nogen der kan anbefale et hotel for hele familien? Vi er 2 voksne og 2 børn på 2 og 4 år. Vi gider ikke områder tæt på nattelivet, men meget gerne hyggelige familie oplevelser.

Mvh. Martin Børger

11 Pia Kabbel { 25. May 2009 kl. 14:15 }

Hej
Jeg vil lige høret om der er nogle gode steder på Mallorca, hvorfra der kan snorkles.
Hilsen
Pia

12 bente s. hansen { 21. June 2009 kl. 16:30 }

hej martin

jeg vil foreslå Ivory Playa ,et skønt hotel når man har små børn med, da der er børneklub og underholdning om aftenen.Men der er rift om pladserne.

m.v.h bente

13 peter { 16. July 2009 kl. 22:27 }

er der mulighed for delfin tur i august

14 lili { 26. September 2009 kl. 21:26 }

Hej,
Jeg skal rejse til malloca, men jeg er ikke så god til englesk.
Er der noget steder, hvor man kan få hjælp (på dansk), hvis man har brug for det?

mvh.
Lili

15 connie larsen { 24. January 2010 kl. 16:46 }

Hej
Vi er et ældre ægtepar der har været på mallorca mange gange i vores unge dage , og nu vil vi gerne afsted igen , jeg vil høre om der er nogen der har erfaring med at køre selv hele vejen ,og så sejle fra barcelona, for det har vi tænkt os at gøre næste gang
Venlig hilsen Connie

16 Malena Herlevsen { 3. February 2010 kl. 20:23 }

Hej Connie

Det lyder rigtig hyggeligt, har lige været inde på directferries.dk
og se hvad det koster at tage bilen med færgen Barcelona-Palma.
Det koster 472 euros med en alm. bil fx en golf. for 2 pers tur-retur. Det kan næsten ikke betale sig med de billige flybilleter man kan få til Mallorca.
Med venlig hilsen Malena

17 annette jensen { 9. February 2010 kl. 11:09 }

ehej vi skal til mallorca d 6marts er det godt vejr til sandaller og shorts eller hvad skal vi tage med af tøj vi har ikke været der før har ikke rejst så meget så vi ved ikke noget om stedet. med venlig hilsen annette jensen

18 Peter { 21. February 2010 kl. 19:56 }

Er det bedst vejrmæssigt at bo på den sydlige eller nordlige del af øen i marts/april?

19 Karin { 3. June 2010 kl. 23:08 }

Er der nogen der kan anbefale et rigtig godt hotel ved en dejlig strand til et ældre par, der gerne vil forkæle sig selv. hvor på øen skal man bo ?? Vi påtænker at rejse midt i juli.
Venlig hilsen
Karin Vestergaard

20 hans mølsted { 30. July 2010 kl. 19:35 }

ja der er sket meget siden 1967 da jeg var i cala mayor første gang , der er rent og stranden er ok …jeg har altid elsket den lille by Genova tæt på cala mayor med de mange lokale restauranter og den flotte drybstenshule den by er et besøg værd sæt jer på kirkepladsen og nyd freden og så evt gå ned på min favori rest. og smage deres sopas mallorcina og er man til snegle fås de bare ikke bedre
http://www.mesoncanpedro.com/index_ang.html

og når man så vil ha lidt motion så GÅ op til na burgesa toppen af bjerget i Genova med den flotte figur, der ligger osse en restaurant men den er vist ændret en del …her har kongeparret osse spist.

21 Carsten Pedersen { 31. July 2010 kl. 07:16 }

Ved nogen, om der findes selskaber, som arrangerer weekendture (måske lildt forlænget weekend) til Palma ?
Venlig hilsen
Carsten Pedersen.

22 Skibelund { 22. August 2010 kl. 22:19 }

Hej Vi har givet vores mor (i 60 års fødselsdagsgave) en 4 dages cykeltur på mallorca fra d. 23 september. Vi er ikke trænede cykelister, så vi skal ikke ud i bjergene og svede. Er der nogen der har forslag til en naturskøn flad rute? Evt et godt sted at leje cykler og måske forslag til gode billige overnatningssteder (med god mad)?

23 TinaFacius { 9. November 2010 kl. 21:11 }

Vi overvejer at fragte vores båd til Mallorca og ligge fast i en hav på øen – noget info om havne og sejlads.
mvh Tina

24 Dung { 8. January 2011 kl. 05:36 }

Hej

Jeg overvejer at tage til Mallora omkring midten af april. Kan i fortælle mig om vejret og de forskellige aktiviteter omkring April :)?

25 Christina { 2. February 2011 kl. 18:58 }

Hej Karin 🙂

Jeg kan klart anbefale Sunprime Resort hvor der er lagt fokus på livsnydere, der rejser uden børn. Så sætter du pris på lækker mad, elegante omgivelser og gode muligheder for at forkæle dig selv med Spa & Wellness, er Sunprime Resort noget for dig. Det bliver bare ikke bedre i mine øjne 🙂

26 Diana Rosendal { 19. March 2011 kl. 13:07 }

vi skal først i maj til alcúdia, er der mulighed for at komme til at cykle i bjerge der

27 Henrik Kragh { 20. April 2011 kl. 20:32 }

Hej Diana

Ja for f….. – du bor jo lige ved siden af bjergene. Kør mod Pollensa og så er det kun et spørgsmål om hvor godt kørende du er i bjergene.

Du skal ikke google meget for at finde en masse ruter.

28 Nina { 9. May 2011 kl. 22:17 }

Hej der ude
Vi skal til Mallorca i aug, vi glæder os sindssygt meget.. Jeg kunne godt tænke mig og komme ud til en strand jeg kan bare ikke finde navn på den. På billerene er der to mega store klipper og så en lille stand i midten, siger det jer noget??

29 Susan Andersen { 11. May 2011 kl. 18:26 }

Prøv at google strande på Mallorca – vælg den fra Michaels hemmelige guide – der får du billeder og beliggenhed, måske kan du genkende den der??

30 birger { 15. May 2011 kl. 20:10 }

hej nina!
stranden hedder “cala de sa calobra”! du finder den ved at køre fra “ma-10” mellem soller & pollenca (en del af ruten gennem tramantura bjergene). vejen derned er nok det mest spektakulære stykke bjergkørsel jeg selv har kørt (ca. 12 km), men vejen er ny og god. parker når i er helt nede og gå til højre langs vandet. i går gennem en tunnel i bjerget, (pas på lomme og tasketyve her) – bær rygsæk/taske foran jer, min datter fik stjålet kamera og penge uden at opdage det, så!…., men det er absolut turen værd! husk badesandaler, da det er en “rullestensstrand”, uden, behøver i ikke zoneterapi resten af året! 🙂 Det er en floddal der munder ud her, så i kan gå både indad og ud. hvis i er til snorkling og den slags, så er det et fantastisk sted, vandet er helt klart. vi var der i juni, og der skulle man vade ned til havet over et stykke ferskvand med sine ting på hovedet. spændende sted og absolut “anstrengelserne værd. stor oplevelse. og ja! “google” “michaels guide til mallorca”! har mange gode tips til mallorca, så du er velkommen til at spørge på birgerusteen@hotmail,com
god fornøjelse!

god tur – skal selv af sted her sidst i maj – glæder mig!

31 Linda { 1. June 2011 kl. 03:52 }

Hej,

Er der nogle der har erfaring med Mallorca i midten af oktober måned? Vi ved det er sidst på sæsonen, men er der stadig liv? Vi skal have vores to børn på 2 og 6 år med så det bliver ikke fest og ballade, men et hyggeligt og familie venligt sted vi skal finde.

32 Nina { 5. June 2011 kl. 12:33 }

Tusind tak for dit svar 🙂 Birger

33 Anne { 6. June 2011 kl. 00:35 }

Vi er et midaldrende ægtepar som rejser til Mallorca på onsdag i 14 dage. Er der nogen der kan fortælle os hvad der er smukt at se på øen ? Håber meget på at få nogle svar inden afrejse 😉

34 mathias { 7. June 2011 kl. 13:01 }

hej, skal til palma de playa uge 26. så ville jeg lige hører hvilket badeland der er mest oplagt at tage til? og jeg ville også lige hører om der er et marked inærheden, hvor man kan købe frugt, tøj osv. 🙂 ? ?

35 Gitte { 1. July 2011 kl. 13:26 }

Hejsa,

Er der nogen der ved om det er muligt som turist at komme ind og se Mallorca’s fodboldstadion ?

36 jan Sørensen { 7. August 2011 kl. 17:51 }

Hej

Er der ikke direkte flyvninger til Mallorca på onsdage?

37 Aase { 31. August 2011 kl. 10:49 }

Hej Jan

Ryanair flyver fra Billund på onsdage, – og det er billigt! Dog kommer der betaling for baggage mm. oven i prisen.

38 Christina { 23. September 2012 kl. 22:29 }

Hej 🙂 mig og min kæreste skal til palma Nova på lørdag, ville høre om i ved hvordan vejret er? Kan man evt tage på stranden. Og hvis ikke har i så nogen gode ideer hvad vi kan få 12 dage til at gå med? Hilsen christina

39 admin { 24. September 2012 kl. 11:14 }

Hej Christina

Du kan se vejret i Plama lige nu her: http://www.dmi.dk/dmi/index/verden/verdensvejr.htm?city=2512989&cc=ES

Med det vejr mener jeg absolut man kan tage på stranden. Ellers kan jeg anbefale at tage på ture på øen.