lrdag d. 21. juli 2018
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Finca på Mallorca – bondeidyl og lækker mad

Hvis du gerne vil opleve en anden side af Mallorca end turistbyerne, er de luksuriøse fincaer på landet et godt alternativ. En Mallorca finca er et tidligere gods eller gård på Mallorca, der er blevet moderniseret, og de er nu små hyggelige familieejede hoteller.

På en Mallorca finca er der ofte kun er 5-15 værelser, og der bliver derfor kredset om dig. Her er der fokus på det spanske landkøkken, og du nyder måltider lavet af de bedste råvarer. Og her slapper du af langt fra hverdagens stress og jag i hyggelige omgivelser.

På en finca er der alle de faciliteter, du har behov for og ofte en pool, hvor du kan slappe af. En Mallorca finca er ofte luksuriøst indrettet, og samtidig er ophold på en finca som at komme tilbage i tiden og opleve det gamle Mallorca. Stilen er rustik med kamin og en hyggelig indretning.

De fleste fincaer ligger med en smuk udsigt til den uspolerede natur. Her er der langt til turist butikkerne, og alligevel er Mallorca ikke større end at du hurtigt kommer ud til havet, menneskemylderet, butikkerne og alle de andre seværdigheder på Mallorca.

4 kommentarer

1 Henrik { 3. June 2011 kl. 11:22 }

hej

er der et sted, hvor jeg kan booke en finca?

mvh
Henrik

2 Henri Nimb { 29. August 2011 kl. 18:27 }

Jeg har boet på en finca i nærheden af Manarcor, hvor vi havde et lille hus for os selv. Skøn beliggenhed, rigtig afslappet med evt. egen forplejning.
Den anden var i nærheden af Orient, og dette var en nedlagt oliemølle, men med dejlig luksus og rigtig gourmet-restaurant.
Hvis du vil vide mere, så skriv.

3 Niels Ulrik Blaabjerg { 9. May 2012 kl. 00:03 }

Er der nogen som kan anbefale en finka til os?
Evt. et sted med en traditionel resturant som er åben for ikke gæster.

4 Pia Kristiansen { 11. May 2012 kl. 22:19 }

Der ligger en finca, der hedder Sa Duaia, i bjergene ved Arta. Et skøn sted med fantastisk natur og dejlig fred og ro. Her er en restaurant, som også ikke logerende kan spise på. Der kom bla. Cykelryttere. Boede selv der 4 dage sidste år.
Se deres hjemmeside http://www.saduaia.com