sndag d. 21. april 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Geocaching – gå på skattejagt på Mallorca

Skattejagt er ikke længere kun for børn, geocaching er for alle, og det er en god måde at se Mallorca på. Rejser du med børn til Mallorca er geocaching også en fin måde at få ungerne lokket væk fra strand og pool og med ud og se Mallorcas natur og historiske seværdigheder.

Hvad er geocaching?
Geocaching er en slags skattejagt, men med moderne udstyr. På Mallorca – og i resten af verden – er der gemt en masse såkaldte caches rundt omkring, som kan findes ved hjælp af en GPS eller blot en smartphone med GPS. En cache er typisk en lille vandtæt beholder med en lille rulle papir og en blyant, hvor I skriver dato og jeres navne, når I har fundet cachen. Nogle gange ligger der også små gaver i den lille beholder. Det er ikke noget af den store værdi, men I må gerne tage det med, hvis I selv efterlader en lille gave til de næste der kommer forbi.

Koordinaterne for cachene finder I på geocachings hjemmeside eller ved hjælp af en app til smartphonen. Vær dog opmærksom på at det kan koste mange penge at bruge sin smartphone i udlandet.

Læs mere om apps til smartphones på Mallorca.