lrdag d. 21. juli 2018
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Historiske seværdigheder på Mallorca

Er du historieinteresseret eller vil du bare gerne opleve historiens vingesus, er der masser af historiske seværdigheder på Mallorca:

De romerske ruiner i Alcudia: Alcudias gamle bydel er på UNESCO World Heritage List over bevaringsværdige steder, og det er ikke uden grund. Oplev den flotte gamle bymur eller blive klogere på Alcudias historie på Museo monografic, der er Alcudias arkæologiske museum.

Historiske Capocorp Vell: Kom tilbage i tiden og se de legendariske slyngekasteres bosted fra omkring 1000 f.kr.

Arta borgen: I byen Arta finder du en smuk borg i byzantinsk byggestil.

Els Calderers: Els Calderers er en gammel herregård fra 1750, hvor du får lov at se, hvordan man indrettede sig dengang herregården endnu var beboet.

Ruinbyen Pollentia: Pollentia var for 2000 år siden en betydningsfuld romersk by. I dag kan du se udgravningerne af det gamle teater og af beboelsesområderne. Byen er stor, så arkæologer er stadig i gang med at grave.

Historiske klostre: I Mallorcas bjerge findes der flere historiske klostre, som du kan besøge. I flere af dem har du mulighed for at overnatte, og mange har vandrestier i smuk natur lige udenfor døren.

Historiske Palma: I Palma kan du overalt indsnuse historien. Se fx et antikt arabisk dampbad, den gotiske katedral og San Francisco kirken. Læs mere om historien i Palma