sndag d. 21. april 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Kør-selv på Mallorca

Ønsker du at opleve lidt mere end strand og by på Mallorca, kan det anbefales at leje en bil og tage på kør-selv ferie på Mallorca.

Når du lejer bil, er det letteste at bestille den hjemmefra, så den står klar til dig i lufthavnen, når du lander. Dermed bliver transporten til og fra hotellet også nemmere. Men der er ikke nogen, der siger, at du behøver leje en bil hele din ferie. Du kan nøjes med nogle dage, hvor du udforsker øen, og resten tilbringer du på stranden, eller hvor du ellers har lyst til at nyde din ferie på Mallorca.

Når du tager på kør-selv ferie på Mallorca oplever du, hvor naturskøn Mallorca er. Du finder mere end 4 millioner mandel- og oliventræer rundt omkring på øen foruden alle de smukke appelsintræer. Og en tur op i det bjergrige landskab giver dig nogle fantastiske udsigter til middelhavet.

På kør-selv ferie på Mallorca kommer du nemt rundt til øens mange seværdigheder. Kør til Mallorcas østlige kyst, hvor du besøger Portocristo og drypstenshulerne Coves del Drac. Kryds øen og kør-selv til Sóller på Mallorcas nordvestlige kyst og tag en tur med den gamle jernbane. På det nordlige af Mallorca kører du af snoede veje i bjergene og gør stop i små charmerende landsbyer. Eller hvad med bare at finde din helt egen lille sandstrand, hvor du nyder solen langt væk fra de turistede strande?

Mallorca har omkring 1200 km vej, og skiltningen er god. Øen er på det bredeste sted ikke mere end 75 km, så du kan hurtigt kører tilbage til dit hotel eller feriebolig af de større veje, når du trænger til at pause fra rattet. Og husk køresygepillerne, især i bjergene, for ellers kan turen hurtigt blive lang.