sndag d. 21. april 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Shopping – Læder og sko fra Mallorca

En ferie på Mallorca er en god undskyldning for også at se på nye sko. Her er de nemlig eksperter i sko- og læderproduktion.

Byen Inca er centrum skoindustrien. Det er bl.a. her, de kendte sko fra Camper bliver fremstillet.

Og der er mange andre muligheder for at finde nye sko, jakker og tasker af læder på Mallorca i Incas outlets eller på en shoppetur i Palma.

Gå en tur på Incas skorute
I Inca kan du f.eks. gå en tur på “sko-ruten” i Inca. Der finder du masser af outlets med sko i massevis. Så Take a walk on the wild side – og husk plads i kufferten til indkøbene.

  • Camper: Her kan du købe hippe Camper-sko fra en fabrik, som har 120 år på bagen. Grundlæggeren hed Antoni Fluxà, og Fluxà-familien ejer stadig Camper.
    Campers Outlet finder du i industrikvarteret Polígono Industrial de Inca i udkanten af Inca – store skilte viser vej.
  • Lottusse: Sindsygt flotte must haves i massevis, sko, tasker, bælter og jakker til både kvinder og mænd. Lotusse blev grundlagt for 130 år siden, også af Fluxà-familien, som står bag Camper. Outlet finder du på Avenida Rei Jaime II.
  • Farrutx: Ungt skofirma efter Mallorca-forhold – fra 1982. Eksklusive sko, mode, tasker og kufferter finder du lige over for banegården i Inca på Avenida Des Tren 74.
  • George’s: Eksklusive håndbyggede herresko – ægte manufaktur efter mottoet: Køb mindre, lev bedre. Facaden på Avenida Antonio Maura 107 er ikke noget at prale af, men indenfor er der ren forkælelse til fødderne.
  • Barrats 1890: Endnu et 120 gammelt familiefirma, der har formået at følge med tiden med et kæmpeudvalg af elegante sko til mænd og kvinder. Stort outlet på Avenida General Luque 482.

Shop sko i Palma på Mallorca
Du behøver ikke tage helt til Inca for at købe de kendte skomærker. De fleste har egne butikker i Palmas shoppingkvarter. Både Camper, Barrats 1890 og Lotusse har adresse på den eksklusive Jaume III-gade. Og i stormagasinet Corte Inglès på Avenida Alexandre Rosselló finder du også mallorcinske sko og andre lædervarer på hylderne.