onsdag d. 22. august 2018
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Badeland på Mallorca

Skal du på ferie på Mallorca med børn, eller elsker du bare adrenalinkicket når du suser ned af en vandrutsjebane, så byder Mallorca på flere badelande for rigtige vandhunde. Vi har her samlet en liste med de største vandland med aktiviteter for både små og store på Mallorca.

Aqualand El Arenal

I Aqualand El Arenal finder du både vilde vandrutsjebaner og legeland for de mindste med lavt vand og sjove vand aktiviteter. Her har du mulighed for at flyde rundt i en gummiring i Congo River og nyde solen eller at rutsje om kap i Crazy Race. Her får du med garanti et adrenalinkick i de hurtige vandrutsjebaner. Når entréen er betalt er alle aktiviteterne gratis.

Beliggenhed: Aqualand El Arenal ligger nogle kilometer øst for Palma. EMT’s bus nr. 23 kører lige til hovedindgangen.

Aqualand Magalufs

Aqualand Magalufs er et vandland for hele familien. Hovedattraktionen er vandrutsjebanen Boomerang med et fald på 40 grader, men der er også legeland for de mindste med lavt vand, små rutsjebaner og masser af vandaktiviteter. Når entréen er betalt er alt gratis.

Beliggenhed: Aqualand Magalufs ligger ca. 15 minutters kørsel vest for Palma. Der kører forskellige busser fra både Palma og de andre omkringliggende byer direkte til Aqualand Magalufs. Derudover kører der gratis busser fra Palmanova, Magaluf, Santa Ponsa og Paguera.

Western Water Park

Western Water Park er et badeland med cowboytema og med masser af sjove rutsjebaner, der nok skal få hjertet til at hamre, når du nærmest flyver af sted i en gummiring. I Western Water Park er der mulighed for at se et imponerende show, hvor ”cowboys” og ”fængselsfanger” springer i vandet fra op til 30 meters højde. Western Water Park har også et legeland for de små, men vandlandet egner sig alligevel bedst for lidt større børn, da der er meget fokus på rutsjebanerne. Når entréen er betalt er alle aktiviteterne gratis.

Beliggenhed: Western Water Park ligger 15 minutters kørsel fra Palma og 5 minutter fra Palmanova. Der kører flere forskellige offentlige busser fra byerne, og derudover er der gratis busservice fra flere større byer på Mallorca.

Hidropark

Hidropark er ikke så stort et badeland som de andre, men vandlandet har flere sjove vandrutsjebaner at vælge imellem. Når entréen er betalt, er alle vandrutsjebanerne gratis. Foruden vandrutsjebaner er der flere pools, hvoraf den ene har bølger.

Beliggenhed: Hydropark ligger i udkanten af Alcudia.

1 kommentar

1 line svensson { 10. March 2011 kl. 12:07 }

Hej !
Hele familien, iat 19 personer. i alderen 1 år til 63 år. Skal for første gang til Mallorca. i uge 29 og 30.
Tænke om der er et samlet turist kort man kan købe, så man kan besøge alle forlystelser på øen. en form for rabat hæfte.
Og så vil jeg høre om der er mulighed for, at komme ud og fiske fra en båd. Håber du kan hjælpe mig lidt.
med venlig hilsen line svensson