lrdag d. 21. juli 2018
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Mallorca med børn

Rejser du til Mallorca med børn, er der masser af aktiviteter, hvor hele familien kan være med.

Er dine børn ægte vandhunde, er Mallorca det perfekte sted. Mallorca har et væld af gode strande og mange af dem er yderst børnevenlige med roligt og lavt vand. Sandet er mange steder fint og indbyder til bygning af sandslotte.
De fleste hoteller på Mallorca har swimmingpool, mange endda også en speciel børnepool, hvor børnene kan boltre sig og lege med de badedyr, som turistbutikkerne er fulde af.
Skal der lidt mere fart over feltet, har Mallorca også op til flere badelande, hvor vilde rutsjebaner og sjove legeland skaber rammerne for en sjov dag for hele familien.

Skal I være tørre bag ørerne, er der også råd for det. På Mallorca finder du flere legepladser. Her kan de små få masser af sjove timer til at gå, inden turen går videre til nogle af Mallorcas andre aktiviteter for børn.

Nær Palma besøger I Golf Fantasia, hvor hele familien kan tage et slag minigolf i et lille miniparadis med frodig natur, brusende vandfald og et rigt dyreliv. Vil I se flere dyr, skal I besøge Marineland. Her er der sjove delfiner, tropiske fisk, farverige papegøjer og meget mere.

Er der nogle vovehalse i familien, må I ikke gå glip af en tur i naturparken La Reserva. Her kan I vandre i den smukke natur eller tage en tur i svævebanen inden i klatre på stejle klippevægge – alt sammen ganske børnevenligt.
En anden måde at opleve naturen og Mallorcas seværdigheder på er med geocaching. Her kommer hele familien rundt på øen, når der er dømt skattejagt med en GPS.

I den mere rolig ende af børneaktivitets spektret ligger legetøjsmuseet Museu de la Jugueta ca. 20 minutters kørsel fra Alcudia. Her finder I mere end 3000 stykker spansk legetøj. Også nær Alcudia finder I labyrinten Amaze’n Laberintos. Her bliver hjernen stimuleret, når labyrintens kringlede gange kræver tid og samarbejde, for at I kan komme ud igen.

Kommer I til Palma på jeres Mallorca rejse, bør I tage en tur i det antikke tog, der kører mellem Palma og Soller. Det er en 3 km lang tur igennem Mallorcas natur og hele 13 tunneller. Er I i nærheden af Magaluf må I heller ikke sige nej til at opleve en af Mallorcas største shows – The Pirate Show. I familieforestillingen oplever I et show fyldt med akrobater, dans og masser af pirater. Billetter kan bookes online.