sndag d. 21. april 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Shows på Mallorca

Frygt ikke en kedelig aften på Mallorca. Med teater og shows i verdensklasse er der masser af underholdning til din Mallorca ferie.

I teateret
I teateret Principal i Palma er der underholdning med teater, musicals, trylleshows og meget mere – der er hele tiden nye shows. Se selv teaterets hjemmeside, for information om de nyeste forestillinger og shows.

Son Amar
Showet Son Amar er et show i bedste Las Vegas-stil. Her er flamingodans, moderne dans, riverdance – kort sagt; dans fra hele verden. Alt dette er kombineret med et fantastisk lysshow, svingende akrobater og masser af musik.
Showet finder sted i en smuk, gammel herregård, Son Amar, fra 1700 tallet. Inden showet er der mulighed for at indtage en udsøgt middag i herregårdens festsal, imens du nyder gode vine og champagne.
Son Amar har vundet flere priser som det bedste show i Europa, og showet er uden tvivl en kæmpe oplevelse.

The Pirate Show
The Pirate Show er Mallorcas største show. Her møder du dumdristige akrobater forklædt som pirater i et storslået show. Der er to forskellige shows; et for hele familien og et særligt letpåklædt voksenshow. Læs mere om The Pirate Show.

Es Foguero
Til showet Es Foguero spiser du en lækker middag, imens du oplever et farverigt show med dans, musik og akrobatik. Og bliv ikke overrasket, hvis der pludselig kommer en andalusisk hest på scenen.
Børn er også meget velkommende til Es Foguero, og der serveres en særlig børnemenu for dem.
Du finder Es Foguero showet 10 km udenfor Palma, nær S’Arenal.

Andre shows
Der er løbende andre shows rundt omkring på Mallorca med alt fra sang og dans til akrobatik og lysshow. Tjek den nyeste update på shows på Mallorca.