mandag d. 25. marts 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Naturparken La Reserva

Mallorca har en skøn natur, og har du lyst til et lille adventure, skal du tage i naturparken La Reserva Puig de Galatzó. Parken ligger 17 km øst for Palma de Mallorca.

I La Reserva er der masser af aktiviteter for hele familien. Her kan du tage på en 3,5 km vandretur af en afmærket rute, hvor du kommer forbi hele 30 sprudlende vandfald. Her er også et rige dyreliv og et frodigt planteliv.

Er du til mere vovede oplevelser, er der også mulighed for det i La Reserva. Du kan kravle på klippevægge, flyve gennem luften i en svævebane eller bevæge dig forsigtigt over gyngende hængebroer. Glem heller ikke badetøjet når du tager i La Reserva. Her er en forfriskende pool, hvor du kan køle ned efter din vandretur eller når solen bager lidt for kraftigt.

Rejser du med mindre børn, har La Reserva en lille samling af dyr, de kan nusse om. Her er geder, ponyer, får og meget mere, som børnene kan klappe og fodre. Derudover har La Reserva også trænede ørne, der hver dag giver en opvisning i, hvad de kan.

Bliver du sulten imellem alle oplevelserne så fortvivl ikke. Der er masser af muligheder for at købe mad og drikkevarer i parken. Men du kan også tage en madkurv med og nyde den i den smukke naturen.

La Reserva Puig de Galatzó
Predio Son Net s/n
07194 Puigpunyent