sndag d. 21. april 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

  Om Mallorca.dk

  Om Mallorca.dk
  Mallorca.dk er en online rejseportal, hvor du læse alt om Mallorca og bestille en god og billig rejse til Mallorca.

  Time for time opdaterer vi priserne på de billigste flybilletter og hoteller på Mallorca, som du alle kan reservere og betale online her på Mallorca.dk

  Find din flybillet blandt 150 flyselskaber
  I vores flybestilling søger vi efter den billigste og bedste flybillet til Mallorca blandt mere end 150 flyselskaber. Vi giver dig et godt og hurtigt overblik, så du kan vælge den flybillet, der passer til din rejse. Vælg selv om du vil flyve fra Kastrup eller Billund eller en anden lufthavn i DK.

  Klik her og søg efter en flybillet til Mallorca

  Find dit hotel på Mallorca
  I vores hotelbestilling søger vi blandt stort udvalg af gode kvalitetshoteller, der ligger på gode udvalgte steder på Mallorca. Hos Mallorca.dk er du sikret en god hoteloplevelse på din rejse til Mallorca.

  Klik her og søg efter et godt hotel på Mallorca

  Kombiner fly og hotel
  I vores fly og hotel-rejsebestilling kan du kombinere et fly med et godt hotel på Mallorca og betale det hele i én og samme bestilling. På den måde kan du skabe en god og billig rejse til Mallorca, der passer præcis til din ønsker.

  Først vælger du dit fly og dernæst vælger du dit hotel.

  Klik her og søg efter fly og hotel på Mallorca

  Sikker onlinebetaling
  Mallorca.dk bruger SSL (Secure Socket Layer), hvilket sikrer, at dine betalingsoplysninger undervejs i bestillingsforløbet bliver krypterede og ulæselige for andre.

  Mallorca.dk bruger desuden DIBS (Dansk Internet Betalings System), hvilket sikrer, at din betaling med kreditkort hos Mallorca.dk er sikkert og certificeret af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer).

  Salg- og leveringsbetingelser hos Mallorca.dk
  Mallorca.dks tekniske leverandør af rejser er FDM travel. Når du køber en rejse gennem Mallorca.dk gælder der derfor følgende betingelser:

  Salg- og leveringsbetingelser

  Kontakt os
  Her kan du komme i kontakt med os