mandag d. 25. marts 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Shopping på Mallorca

Er du vild med at shoppe, er der masser af muligheder for at få brændt nogle Euro af på din rejse til Mallorca.

Shopping i Palma
Palma de Mallorca er det perfekte sted at få visa-kortet til at gløde. Her finder du flere gode shopping gader. Tag fx en tur af gaderne Passeig des Born, Calle San Miguel og Avinguda Jaume III, hvor du finder masser af gode butikker. Også omkring katedralen La Seu finder du mange gode shopping muligheder, hvor du kan købe alt fra flotte glasvarer til lækkert modetøj.
I Palma de Mallorca finder du alt fra de dyre designer mærker som Gucci og Hugo Boss til de noget billigere H&M og Zara. I Palma finder du også det spanske stormagasin Corte Inglés, hvor du shopper en bred vifte af varer.

Mallorca shopping på markeder
Du kan ikke shoppe på Mallorca uden at tage fordi en af øens mange charmerende markeder. Alle ugens dage er det muligt at finde et marked, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt til souvenirer og kopitasker.
Læs mere om markeder på Mallorca
.

Outlet Mallorca shopping
Vil du gerne købe mærkevarer til billige priser, skal du tage til den store outlet Festival Park kun 10 minutters kørsel fra Palma. Her finder du masser af kendte mærkevarer, og prisen er langt under den danske.
Læs mere om outlet shopping på Mallorca

Gode køb på Mallorca
Mallorca byder på masser af lokale varer, du kan shoppe med hjem. Køb fx friske appelsiner, lokal vin, mallorcinske designer sko af mærket Camper eller prøv den lokale Wienerbrød ensaïmada. Skind og læder af god kvalitet er også billig på Mallorca, ligesom der en lang tradition for fremstilling af keramik på øen.
I byen Manacor finder du desuden verdens tredje fineste perle Majorica-perlen, og her har du mulighed for at besøge fabrikken og måske købe nogle perler med hjem til en god pris.
Læs mere om shopping af læder og sko på Mallorca.

1 kommentar

1 Kapper den anden Greve { 23. September 2012 kl. 20:25 }

Det lyder super fantastisk