sndag d. 21. april 2019
Alt du behøver at vide om Mallorca
Mallorca.dk

Transport til og fra lufthavnen på Mallorca

Lufthavnen på Mallorca hedder Sant Joan Airport eller bare Mallorca Airport og ligger 8 km øst for Palma de Mallorca. Når du ankommer til lufthavnen, har du flere forskellige muligheder for transport til din endelige ferie destination.

Bus
Transport til og fra lufthavnen med offentlig bus er den billigste løsning. Der kører to forskellige busser fra Palma lufthavn; linje 1 og 21. Linje 1 kører til Palma de Mallorca, hvor du kan skifte til andre busser eller taxa. Linje 21 kører til S’Arenal, hvorfra du også finder andre transport muligheder til resten af Mallorca.

Shuttle bus
Der findes flere forskellige shuttle busser til og fra Mallorcas lufthavn. Et af de største selskaber er Majorca Shuttlebus, der kører dig direkte til de fleste hoteller på Mallorca. Vær opmærksom på at dette skal booket hjemmefra.

Leje en bil
Den nemmeste måde at transportere dig til din endelige ferie destination er ved at leje en bil. Det kan du gøre i lufthavnen, hvor alle udlejningsselskaberne har kontorer, eller du kan leje en hjemmefra, som vil stå klar til dig, når du ankommer til Mallorca. Du kører via Palma-Santanyí motorvejen til og fra Mallorca Airport.
Ved at leje en bil på Mallorca har du samtidig sikret dig en nem måde at komme rundt på øen på din ferie, og der er masser af oplevelser til en kør-selv-ferie på Mallorca.

Taxa
Udenfor Mallorca Airport finder du masser af taxaer i taxakøen. Det køres efter taxameter, men skal du køre en længere afstand, er det en god idé at aftale en fast pris inden. Vær opmærksom på at der tillægges et ekstra på kørsel fra lufthavnen, for bagage og i weekenden.

8 kommentarer

1 karina { 18. May 2011 kl. 10:48 }

Nogen der har prøvet shuttelbus til puerto de Alcudia ?

2 Lars M. Madsen { 8. August 2011 kl. 18:00 }

Ja, det fungerer super let med http://www.suntransfers.com – nemt og pålideligt til en fair pris sammenlignet med konkurrenter.

3 Jane Kristensen { 15. April 2012 kl. 19:35 }

Er der nogen der ved hvor langt tid det tager fra lufthavnen til Alcudia med Apollo rejser

4 Yvonne Danielsen { 22. April 2012 kl. 17:46 }

Det tager ca. 5 kvarter.

5 Tina J. { 12. May 2012 kl. 23:51 }

Er der nogen der ved om man skal igennem bjerge, hårnålesving eller lignende, når man kører fra lufthavnen til Cala Bona ( Østkysten ) ?

6 Nina Lynge { 24. June 2012 kl. 17:37 }

Jeg vil høre om der er nogen der har erfaringer med offentlig transport på Mallorca? Kører busser og tog hyppigt, kan man komme rundt på hele øen, billettyper?

7 Tina Mathiesen { 25. June 2012 kl. 16:44 }

Hej. Er der nogen, der ved, hvordan det foregår, år man gerne vil leje en bil fra lufthavnen og først lander der kl. 23.30 ? Biludlejningsfirmaerne lukker kl. 23. Kan man lave aftaler med dem ?
Mvh. Tina

8 Astrid { 19. July 2012 kl. 15:07 }

Hej, er der nogen der har gode tips til hvordan man kommer fra lufthavnen ti Sol Magalluf Park? ( Eller bare Magalluf? )
Mvh Astrid